Menu
KOMMUNIKATIONSSTRATEGI
KREATIV IDÉ OG TEKST
JOURNALISTIK
KAMPAGNEUDVIKLING
PROJEKTLEDELSE


Steen Bjerre, kommunikationsministeriet.dk
Særlig rådgiver, journalist
2220 4601 - mail@steen-bjerre.dk

Steen Bjerre har tre årtiers erfaring som journalist, heraf hovedparten som indehaver af egen kommunikationsvirksomhed.

kommunikationsministeriet.dk, der blev etableret i 1992, løser kommunikationsopgaver - ikke mindst kreativ idé og tekst, kommunikationsstrategi og journalistik - for såvel erhvervsvirksomheder som offentlige forvaltninger og virksomheder samt organisationer med behov for hjælp i forbindelse med ekstern og/eller intern kommunikation.

kommunikationsministeriet.dk har mange arbejdsområder inden for kommunikationens verden. Hvis der skulle sættes titler på, ville det (i alfabetisk orden) være sådan nogen som forfatter, freelancer, fundraiser, ghostwriter, idéudvikler, informationsrådgiver, journalist, kommunikationsrådgiver, kommunikationsstrateg,
kommunikatør, medietræner, PR-rådgiver, presserådgiver, redaktør, researcher, spindoktor, særlig rådgiver, taleskriver og tekstforfatter.

Uanset arbejdsopgave er det eksistensberettigelsen for kommunikationsministeriet.dk at udvikle og gennemføre klarhjernet, virkningsfuld kommunikation, der hjælper kunderne med at opbygge og fastholde stærke positioner og/eller at flytte holdninger, varer og tjenesteydelser.

Mere om Steen Bjerre
Mere om kommunikationsministeriet.dk

Steen Bjerre