Menu
STRATEGISK PR
PRESSEHÅNDTERING
JOURNALISTIK
MEDIETRÆNING
CSR-RÅDGIVNING
PUBLIC AFFAIRS
DAMAGE CONTROL


Mads Stenstrup, stenstrup PR
Journalist, PR- og PA-rådgiver
2214 1300 - mads@stenstrup-pr.dk

Med mere end 20 års forudgående erfaring som dagbladsjournalist ved Mads Stenstrup, hvad der skal til for at skaffe en virksomhed, en organisation eller et projekt positiv medieomtale.

Som selvstændig PR- og PA-advisor har Mads Stenstrup med succes siden 2008 rådgivet og gennemført snesevis af små og større kampagner i blandt andet aviser og tv - til gavn for sine kunder. Han har i øvrigt også raget en del kastanjer ud af ilden, når virksomheder og erhvervsfolk mere ufrivilligt har tiltrukket sig mediernes kritiske fokus.

Mads Stenstrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990. I årene 1992-97 var han tilknyttet Nordjyske Stiftstidendes (det daværende Aalborg Stiftstidende) featureredaktion. Og 1997-2008 var han redaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten med forsvars-, forbrugs- og erhvervsstof som primære arbejdsområder.

Mads Stenstrup har gennem årene oparbejdet et bredt politisk netværk og stort kendskab til politiske beslutningsgange, og hvordan man øver indflydelse på dem. Det er en efterspurgt erfaring, som han har arbejdet videre med, siden han etablerede selvstændig PR-virksomhed i 2008.

Mere om Mads Stenstrup
Mere om stenstrup PR

Mads Stenstrup